top of page

 

Cabluri și conductoare electrice

FY (H05V-U, H07V-U, H07V-R), utilizate pentru instalaţiile electrice fixe în rețelele de iluminat sau forţă de până la 450/750V, precum și pentru instalarea echipamentelor electrice, mașinilor, mecanismelor și uneltelor, instalațiilor electrice interne.

Date tehnice:

MYF (H05V-K,H07V-K), utilizate pentru instalaţiile electrice fixe în rețelele de iluminat sau forţă de până la 450/750V, precum și pentru instalarea echipamentelor electrice, mașinilor, mecanismelor și uneltelor, instalațiilor electrice interne unde este posibilă încovoierea firelor.

Date tehnice:

ВПП, utilizate pentru conectarea la reţeaua electrică cu tensiunea alternativă nominală pînă la 660 V a pompelor electrice submersibile cu regim continuu de lucru în fîntînele arteziene la presiunea de până la 7.09x106 Pa.

Date tehnice:

MYYM (H05VVH2-F, H05VV-F), utilizate pentru conectarea aparatelor și sculelor electrice utilizate la îngrijirea și repararea locuinței, mașinii de spălat, frigiderelor, uneltelor mici, echipamentelor pentru grădinărit și alte mașini și instrumente similare, precum și pentru fabricarea de prelungitoare cu tensiune de până la 380/660 V.

Date tehnice:

AFY, utilizate la instalații electrice la trasarea staționară în rețelele de iluminat și de forță, precum și pentru instalarea echipamentelor electrice, mașinilor, uneltelor și mecanismelor cu tensiunea nominală de până la 450V.

Date tehnice:

T2X, utilizate pentru linii electrice aeriene cu tensiune nominală până la 0,6/1 kV.

Date tehnice: 

ВВГ, ВВГнг(A), utilizate pentru transportul și distribuția energiei la instalațiile staționare cu tensiunea nominală de 0.66/1 kV, cu frecvența de 50 Hz, pentru montarea în zonele de producție uscate și umede, pe un suport special de cablu, în blocuri, precum și pentru trasarea în exterior. Cablurile nu sunt recomandate pentru trasarea în sol (șanțuri).

Date tehnice: 

CYY, utilizate pentru transportul și distribuția energiei electrice la echipamentele fixe cu tensiunea nominală de 0.66/1 kV. 

Date tehnice: 

NYM, destinate pentru instalarea staționară, industrială și menajeră (evidentă și ascunsă), a rețelelor de alimentare cu energie electrică cu o tensiune nominală de 0,66 kV. Avantaje ale domeniului de aplicare - instalarea în interiorul clădirilor și aer liber. Utilizarea în aer liber este posibilă doar în cazul în care razele solare nu acționează direct.

Date tehnice: 

КВВГ, destinate pentru conectarea elementelor de la distanță a diferitor instalații electrice, cu o tensiune nominală de curent alternativ de 660V sau de curent continuu până la 1000V, în scopul de a crea sisteme de control, pentru instalare în mediu agresiv, în absența influențelor mecanice.

Date tehnice: 

CSYnY, destinate pentru conectarea elementelor de la distanță a diferitor instalații electrice, cu o tensiune nominală de curent alternativ de 660V sau de curent continuu până la 1000V, în scopul de a crea sisteme de control pentru instalare într-un mediu agresiv, în absența influențelor mecanice.

Date tehnice: 

АВВГ, АВВГнг(A), utilizate pentru transportul și distribuția energiei la instalațiile staționare cu tensiunea nominală de 660 V și 1000 V, cu frecvența de 50 Hz, pentru montarea în zonele de producție uscate și umede, pe un suport special de cablu, în blocuri, precum și pentru trasarea în exterior. Cablurile nu sunt recomandate pentru trasarea în sol (șanțuri).

Date tehnice: 

ACYY, utilizate pentru transportul și distribuția energiei electrice la echipamentele fixe cu tensiunea nominală de 0.66/1kV.Ele pot fi pozate în spații închise și deschise, în pământ, în canale și în beton.

Date tehnice: 

АВВГтр, utilizate pentru transportul și distribuția energiei la instalațiile staționare, precum și pentru trasarea în exterior.

Date tehnice: 

bottom of page