top of page
Granule PVC

Compania TEHELECTRO-SV se specializează în producția și comercializarea granulelor PVC plastifiate, expandate și rigide utilizate la fabricația izolației firelor și cablurilor, furtunurilor, încălțămintei, materialelor de construcții, profilelor și lambriurilor.

Cabluri electrice

TEHELECTRO-SV este o companie de succes, care lucreaza în mod eficient, producând o gamă largă de cabluri și fire electrice.

Echipamentele moderne ale companiei permit producerea firelor de montare și a cablurilor de forță de înaltă calitate.

Utilaj de produs cablu

Compania TEHELECTRO-SV furnizează pe piața internațională echipamente pentru producerea cablajelor, de la producători de top:

 

  1. linii pentru producerea cablului;

  2. echipamente pentru trefilare;

  3. utilaj pentru torsiune;

  4. echipament pentru producerea granulelor din PVC.

Despre Noi

Despre TEHELECTRO-SV

Compania ТEHELECTRO-SV şi-a început activitatea in anul 2001. În acest timp noi am reuşit să lărgim gаma de produse şi servicii, pentru ca cerinţele clienţilor noştri să fie satisfăcute la maxim. Oferind produse şi servicii de calitate, compania ТEHELECTRO-SV reuşeşte să creeze о imagine plăcută si să acumuleze un număr mare de clienţi care au apreciat la maxim avantajele colaborării reciproce. Putem mentiona faptul că la momentul actual suntem producători de cabluri si fire electrice, granule PVC, doze şi prelungitoare electrice.

De ce TEHELECTRO-SV?

Secretul succesului companiei ТEHELECTRO-SV constă în abordarea individuală către fiecare client, intelegerea necesităţilor clientului şi corectitudinea repartizării priorităţilor.

Despre CABLU.MD

Începând cu luna ianuarie a anului 2016, compania TEHELECTRO-SV, și-a lansat propriul internet magazin, CABLU.MD, care se specializează atât pe comercializarea produselor și serviciilor prestate de TEHELECTRO-SV, cât și comercializarea produselor electrotehnice de producători de top cum ar fi: DeWALT, Black+Decker, MILWAUKEE, AEG, STARMIX, GUNSAN, KARCHER, TOPEX.

Contacte:

str. Grădina Botanică 9/1,

or. Chişinău, Republica Moldova 
email: sales@tehelectro-sv.com

Tel.: (+373 22) 52-71-40

Отлично! Сообщение получено.

Contacte
bottom of page