top of page

Granule PVC

Pentru producerea cablurilor
 

Granulele plastifiate sunt materiale termoplastice moi pe bază de policlorură de vinil, care conțin plastifianți, stabilizatori de căldură și stabilizatori la lumină, antioxidanți, lubrifianți, coloranți, pigmenți și materiale de umplutură.


Granule plastifiate pentru cabluri sunt utilizate pentru a asigura izolarea învelișurile de protecție al firelor și cablurilor din industria energiei electrice. Se utilizează un material termoplastic granular obținut în timpul prelucrării prin extrudare a compoziției plastifiate.

Pentru producere de furtunuri
 

Granulele plastifiate extrudate sunt transparente sau translucide.

Furtunurile, în funcție de aplicație, sunt rezistente la razele ultraviolete, rezistente la frig, funcționează sub presiune, rezistente la ulei și rezistente la vapori. Produsele și materiile prime sunt preparate în conformitate cu normele și cerințele clienților și cerințele aplicației. Produsele companiei Tehelectro-SV sunt bine acceptate de către clienții noștri și sunt folosite de mai mulți ani, în următoarele domenii:

  • furtunuri din PVC cu împletitură;

  • furtunuri pentru grădină;

  • furtunuri spiralate;

  • furtunuri pentru gaze naturale, rezistentă la presiune;

  • furtunuri cu aplicare în duș;

  • furtunuri cu aplicare în incendiu.

Pentru producerea încălțămintei / tălpii
 

Granulele plastifiate sunt folosite pentru producerea încălțămintei prin turnare prin injecție în industria de încălțăminte.

Granulele PVC pentru încălțăminte constituie un material termoplastic, care este obținut în timpul prelucrării PVC-ului.  Compoziția clorurii de vinil este compusă dintr-o rășină de PVC cu adaos de plastifianți, stabilizatori termici, plastic și coloranți, materiale de umplutură, etc.

Pentru producerea țevilor / profilelor
 

Fabricarea țevilor din plastic este un proces destul de simplu, cu un consum redus de energie și cu un consum redus de muncă. Dacă este utilizat un material de înaltă calitate pentru fabricarea acestor produse, o astfel de producție poate fi numită ecologică.

Granulele pentru producerea de țevi, mai exact materialul din care este fabricată afectează proprietățile de calitate ale produsului finit, de exemplu, anumite țevi din plastic pot avea densități diferite și rezistență la căldură. Ca o consecință, în dependență de care granule se utilizate într-un anumit caz, țevile pot fi înzestrate și cu alte proprietăți la fel de utile - cum ar fi rezistență la petrol, rezistență la benzină, rezistență la acid, și proprietăți de izolare electrică, care extinde foarte mult domeniul de aplicare al produsului.

bottom of page